A disznóvágás hazánkban tradíciónak számít. Magyarországon a paraszti háztartások egyik legnépszerűbb elfoglaltsága, melynek során a háznál nevelt sertés, a házi sertés hagyományos levágása, a hús feldolgozása, és az ezt követő hagyományos vacsora a program. A falusi népszokások közül az egyik legtöbb embert megmozgató közösségi esemény volt. Ezt a hagyományt szeretnénk testközelből bemutatni. Akár céges évzáró programként, csapatépítő tréningként, vagy csak egy baráti társaság megörvendeztetésére, válassza a Varga Vadászház hagyományos disznótoros programját.


Program:

Érkezéskor áldomásivás pálinkával a disznóra. Fotózkodás a disznóval, majd megkezdődik a disznóvágás:

- disznó kivéreztetése
- pörzsölés
- kaparás
- tisztítás
- darabolás
- ízesítés
- töltés
Aki szeretne és kedve is van hozzá az részt vehet a munkálatokban, természetesen ehhez biztosítunk kötényt is. A munka közben melegre vágyók, forralt bor, forró tea mellett felmelegedhetnek.


Menü:

Reggeli:

- Paraszttál friss kenyérrel és savanyúsággal
- Forralt bor, tea, kávé

Ebéd:

- Resztelt máj
- Savanyúság, friss kenyér
- Forralt bor, tea, üdítő

Vacsora:

- Orjaleves gazdagon
- Sült kolbász, véres-májas hurka, sült pecsenye
- Hagymás tört krumpli
- Savanyúság, friss kenyér

Desszert:
- Rétes


Maximum létszám: 60 fő

Minimum létszám: 20 fő (kisebb létszám esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szabott árat kalkulálhassunk)

Látvány disznóvágás: 22.000 Ft/fő

Látvány disznóvágás a disznóból készült termékek elvitelével: 25.000 Ft/fő

A látvány disznóvágás ára tartalmazza az egész napos étkezést, korlátlan italfogyasztást és természetesen a disznóvágást.


Fizetés módja:

30% előleg szerződéskötéskor a fennmaradó 70% érkezéskor fizetendő a helyszínen készpénzben.

Időpont egyeztetés igény szerint telefonon vagy e-mailben.