A falusi turizmus az ember találkozása a természettel. A falusi élet mindig is vonzotta az embert, aki szeretné újraépíteni a kapcsolatát a természettel, újra megismerni vagy megtanulni azt, amit az ősei tudtak, ismertek. A falusi ember ismeri a természetet, amiből a mai városi ember régen kiszakadt. Falun tölteni pár kellemes napot annyi, mint újra a természetben élni. Ennek nem kell feltétlenül hegyvidéken vagy vízparton lenni, elég, ha háborítatlanul természetes és ember által nem túlságosan átalakított.

A parasztház 1828–ban épült, melyet családunk 2011-ben megvásárolt a hozzátartozó telekkel együtt. Eredendően vadászház céljából vásároltuk, amelyet 2013-ban teljesen felújítottunk megőrizve annak természetes jellegét. Vendégházunk remek választás a vadregényes erdei túrákat kedvelők, felhőtlen kikapcsolódásra, vagy szórakozásra vágyók és a gyermekekkel érkező vendégeink számára egyaránt. Hiszen ez a legalkalmasabb módja annak, hogy a vendég közvetlenül megismerhesse a tájegység életét és kultúráját.

Vadászházunk/Vendégházunk Győrtől 17 km-re Écsen, nyugodt, békés, csendes környezetben helyezkedik el.
Écs környékét dombos táj, csendes falusi környezet jellemzi. A település gépkocsival könnyen megközelíthető, a 82-es számú főútvonal szeli át. A busszal érkezőket is szívesen várjuk: Győr és Veszprém irányából sűrűn érkező járatok közlekednek.

A térség és természetesen a vendégek igényeinek kiszolgálása érdekében 2014-ben mégépült az Étterem, melyben a környezeti adottságainknak megfelelően számos rendezvénytípusnak (mind családi, mind szakmai) tudunk teret biztosítani.

További beruházásra 2016-ban került sor, melynek eredményeként megnyitottuk a Varga Vadászház Bortrezort. A bor kedvelő- és gyűjtő vendégeknek és üzletembereknek kívánunk lehetőségek biztosítani a borok szakszerű tárolására és vendégfogadásra egy kimagaslóan színvonalas környezetben.  

Ha kényelmesen szeretne eltölteni néhány napot Écsen, hogy megismerje a falut és a környéket, szeretettel ajánljuk a kellemes pihenést biztosító egész évben folyamatosan nyitva tartó vadászházunkat/vendégházunkat.
A telken két külön álló vendégház, borospince, kemence, állatsimogató helyezkedik el. A vendégházak 2, 3 illetve 4 ágyas szobáiban, összesen 9 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A vendégházak mindegyikében igényes fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha és étkező található. Télen kandalló biztosítja a hangulatot és a meleget. Érkezéskor begyújtott kandallóval várjuk kedves vendégeinket, viszont itt tartózkodásuk alatt a ház melegéről saját maguknak kell gondoskodni a kandalló begyújtásával.

A borospincében a szekszárdi borok kóstolásaira van lehetőség.


A Vadászházban/Vendégházban pihenők korlátlanul használhatják a közvetlen kapcsolódó parkosított udvart, a szabadtéri főző és sütögető helyet, a kültéri kemencét, látogathatják a falusi udvart. További szolgáltatások ( vadászat, borkóstoló stb.) térítés ellenében vehető igénybe.

Tudjuk azt, hogy a vendégek visszajárnak, elégedettek, és azt kapják, amire vágytak. A legjobb befektetés a vendég igényeinek minél magasabb szintű kielégítése.

Ráadásul az elégedett vendég a legjobb reklámhordozó.

Szeretnénk újraéleszteni a falusi életmód elemeit a falvak megújulása érdekében, és saját érdekünkben védeni a természetet és környezetet.

Áraink