A Varga Vadászház - Écs szálláshely foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Varga Vadászház - Écs (továbbiakban Varga Vadászház) szálláshelyfoglalást kizárólag e-mail/online foglalási rendszer vagy telefax útján fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Varga Vadászház foglalási rendszert üzemeltet.


Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására! A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Varga Vadászház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát írják be a „Gyermekek életkora” rovatba.

Az e-mailben (info@vargavadaszhaz.hu) vagy telefax(0696/900-089) útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni, kivéve, ha ez már korábban írásban megtörtént.

Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e-mailben vagy telefax útján történt megerősítést követően válik véglegessé.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Elhelyezés és szállásdíj kalkuláció

A Varga Vadászház egyágyas szobával nem rendelkezik. Az egyedül érkező vendégek számára egyágyas elhelyezést a vendégház kettő illetve három ágyas szobáiban tudja biztosítani. Ebben az esetben az egyágyas elhelyezés felára az "Árak" menüpont alatt található napi szobaár 75 %- a.


A foglalófizetés időszakai

A Varga Vadászház a június 1. és szeptember 1. között, valamint az ünnepi  időszakokban (Karácsony, Szilveszter, Húsvét, Pünkösd, stb) történő foglalás esetén 30% foglalót kér.

Foglalót készpénzben fogadunk el. Varga Vadászház általános esetben legalább a foglalástól számított 8 munkanapot köteles megadni határidőnek a foglaló befizetésére, speciális esetben a határidő 3 munkanap is lehet.

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, a foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé! Foglaló kérése esetén a foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történt beérkezése esetén válik érvényessé!

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni és elutazás napján 10 óráig kérjük elhagyni. A vendégház a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 18 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a vendégházban igénybevett szolgáltatások és a szállásdíj a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

A kijelentkezéskor a házkulcsot kérjük leadni. Bejelentkezéskor kérjük a teljes szállásdíjat és az igénybevett szolgáltatásokat rendezni.


Lemondási feltételek

A foglaló nélküli foglalások lemondása ingyenes. Kérjük azonban a vendégeinket, hogy a lemondásukat minden esetben e-mailben legalább az érkezést megelőző 8 nappal korábban tegyék meg. Amennyiben a lemondást kiváltó ok ennél később keletkezik, kérjük azt a legrövidebb időn belül a vendégház felé jelezni.

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek.

Foglalót NEM áll módunkban visszaadni. Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 14 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!